Boligstylist, indretningskonsulent, indretningsarkitekt, indretningsdesigner

 

Sådan en som mig har mange navne, men kald mig bare Catherine

 

Min strategi er enkel: at hjælpe dig med at skabe et hjem, du elsker. Et hjem, du kan være stolt af. Et hjem, der viser, hvem du er.

 

Måske er du i gang med at bygge et nyt hus, og du har derfor brug for hjælp til at indrette et hyggeligt hjem til dig og din familie. Måske mangler du plads og savner en bedre udnyttelse af dine kvadratmeter. Måske er du træt af stilen i dit soveværelse. Eller måske er du blevet alene, og nu trænger du til at starte på en frisk.

 

Det kan også være, at du skal sælge dit hus. Eller du har forsøgt at sælge, men uden held. Og nu leder du efter en som mig til at gøre dit hus salgsklart, så du hurtigere kan få det solgt. Måske endda til en højere pris. Det er nemlig set før.

 

Eller måske har du en masse arvestykker, som du gerne vil mikse med dine moderne møbler, men du ved ikke hvordan.

 

Det kan også være, at du er en singlefyr, der drømmer om et hyggeligere hjem, uden det bliver for tøset og romantisk. Som boligstylist kan jeg hjælpe dig på mange forskellige måder. Du skal bare fortælle mig, hvad du har brug for, og så går jeg i gang med at lægge en plan.

Jeg er ikke kun boligstylist


Jeg er også mor til to drenge, gift med en fantastisk mand, uddannet dekoratør og vild med alt, hvad der rører sig inden for indretning.

 

Da jeg var teenager og boede hjemme hos mine forældre, elskede jeg at flytte rundt på møbler, billeder og nips. Hver gang jeg ændrede noget, var det, som om vores ting fortalte en ny historie. Det gav mig en helt særlig følelse, når jeg kunne ændre stemningen i et rum med få midler, og min skabertrang og kreative side har fulgt mig ind i mit voksenliv.

Jeg har skabt ByCath, fordi indretning er min passion, og fordi jeg så et behov. Vi har nemlig alle brug for et sted, der er vores, og som vi elsker at komme hjem til. Og det er min mission at hjælpe mine kunder med at skabe et personligt hjem, uden at de føler sig dikteret af tidens trends og tendenser.Sådan arbejder jeg
#1 Vi tager en snak over telefonen


Du lukker ikke hvem som helst ind i dit hjem. Det forstår jeg godt. Jeg har det på samme måde. Derfor starter vi med en kort snak i telefonen, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende. Her spørger jeg til din opgave og dit budget, og du får svar på dine spørgsmål.


#3 Du får et tilbud


Efter vores møde sender jeg dig et tilbud med alle detaljer og en pris på opgaven.

#5 Vi runder af


Når opgaven er løst, tager vi en snak, så jeg er sikker på, at du er glad for resultatet og har en god fornemmelse i maven.

#2 Vi mødes hjemme hos dig


Når vi har talt sammen, mødes vi hos dig og snakker videre om omgaven. Jeg spørger ind til dine ønsker og behov, mens jeg lytter og noterer.

#4 Jeg går i gang


Accepterer du tilbuddet, er det her, jeg smøger jeg ærmerne op og går i gang med det, vi har aftalt.


Hvad koster en boligstylist?


Det behøver ikke at koste en bondegård at hyre en boligstylist. Du behøver heller ikke smide alt ud i dit hjem og starte forfra, medmindre det er det, du ønsker.

 

Boligstyling, en komplet indretning eller salgsklar bolig kan sagtens bestå af budgetvenlige løsninger, du let og hurtigt kan implementere. Jeg elsker at give gamle klenodier og møbler nyt liv eller en ny funktion. Og jeg er stor fan af at genbruge og blande nyt og gammelt. 

 

Alt, hvad jeg laver, er med respekt for dine ønsker. Det er dig, der sætter dagsordenen, og det er min opgave at få det hele til at gå op i en højere enhed inden for de aftalte rammer. Om du vil overlade det hele til mig eller stå for det noget af det selv, er op til dig.

 

Er du til pakker, så tag et kig på mine pakkepriser. Passer de ikke til dit behov, laver jeg gerne en løsning, der matcher det, du drømmer om.

 

Klar til at få det hjem, du fortjener?